Koti­automaatio

Kotiautomaatio lisää turvallisuutta elämiseen ja tuo luksusta arkeen. PelTec & CO tarjoaa automaatiopalveluita älykotiin. Sijoita kotiisi, elä tulevaisuutta.

Automaatiojärjestelmän avulla voit säätää kodin lämpötilaa, laittaa saunan päälle, automatisoida valaistuksen juuri mielesi mukaiseksi, seurata reaaliaikaista kulutusta esimerkiksi sähkön, veden ja lämmityksen osalta. Myös kodin lämmitys, jäähdytys, ilmanvaihto, kaihtimet ja markiisit sekä erilaiset etäohjattavat laitteet voidaan integroida samaan järjestelmään, jonka kautta niistä on helppo ja vaivaton huolehtia.

Energiatehokkuus ja kulutuksen ohjaaminen oikein voi tuoda suuriakin säästöjä kotitalouteen. Seuraamalla kodin sähkön ja veden kulutusta näet, missä kohti on mahdollisuus hyödyntää parhaiten arjen toimintoja ja säästää energiaa. Taloautomaatio mahdollistaa myös entistä parempaa turvallisuutta kotiisi. Se voi hälyttää vesivahingosta, tulipalosta tai murtoyrityksestä. Järjestelmä valvoo kotia puolestasi, kun nukut tai et ole paikalla.

Jaa tämä sivu: